|
Post by angelica on Dec 15, 2005 15:14:47 GMT 2
zira soracak olursanýz piyasadaki en güzel sigara cameldir..soft tabi. tadý çok güsel olmakla beraber beni günde bir paketinin öldürdüðü sölenebilir.. ayný parayý süper light ýna vermem bazý camel tiryakilerinin gücüne gitsede çok seviyorum napayým.( camel süperdir yazýk süper lightýna verdiðin para diyen varsa en kýsa zamanda bir paket camel hediye edicem) ehueuhe kutusundan almayýn tavsiyedir.
þimdiye kadar içtiðim en berbat sigara bir paket sakýz parasý olmakla beraber Bahar adlý sigara bile diyemiicem bi varlýk.. meltepeninde kötü olduðunu söyleyenler var ama daha henüz denemedimm..
DipNot: Bu baþlýk kesinlikle özendirmek için açýlmamýþtýr.. aslýnda içmemeniz tavsiyedir.. rahatsýz olanlar olursa baþlýk kapatýlabilir
|
|
|
Post by seele on Dec 16, 2005 0:07:26 GMT 2
Tabiki de Djarum Black. cevremdeki insanlarin bi cou nefret edio kokusundan dolayi ama artik alistilar galba. adamlar karanfil ve tutunle inanilmaz bi karisim yapmislar biraz sert ama alisiosun zamanla
|
|
korhan
Fena diil
New Member
|
Post by korhan on Dec 16, 2005 1:26:30 GMT 2
camel rulz. kokusuda cok guzel. ekmek gibi kokuyo
|
|
|
Post by commander on Dec 16, 2005 19:36:36 GMT 2
Sigara Ýçmem içmeyinnnnnnnn
|
|
|
Post by greenplastic on Dec 17, 2005 21:42:34 GMT 2
Arkadaþlar sigara içmeyelim, içersek de MURATTI isimli harika sigarayla keyif alemine dalalým isterim...
|
|
|
Post by angelica on Dec 17, 2005 22:21:30 GMT 2
yaf çok aðýr yaa o sigara delirdin mi sen.. sen dönsene kýsmýzý marlborona kardeþim boðaz denen organdan kalmýcak sende yakýnda
|
|
|
Post by seele on Dec 17, 2005 23:18:43 GMT 2
zaten arkadasimizin girtlandan sabahlari horoz gidaklamasi gibi sesler gelio
|
|
|
Post by m3zarkabul on Dec 18, 2005 0:03:30 GMT 2
Aþkmm'a katýlýormm camel soft'un üzerine sigara yoq bu dünyada....
|
|
|
Post by angelica on Dec 22, 2005 16:38:19 GMT 2
ayh caným yazýn ne sömürdüydük demi aþkým eheuhue
|
|
|
Post by m3zarkabul on Dec 24, 2005 23:00:55 GMT 2
ewt aþkmm ya.
|
|
|
Post by elanore on Jan 7, 2006 21:34:16 GMT 2
her türlü sigarayý denedim ama ona tutkunum.. o bir idol, o bir ekol, o bir elite.. MELTEM MELTEM MELTEM!! puahahahahaha
|
|
|
Post by seele on Jan 25, 2006 23:12:53 GMT 2
Djarum un mentollusunu almýstým bi ara cok deisik bisi hem mentol tadi hem karanfil ve daa bisiler iste bidaha da bulamadým keske bulsam
|
|
|
Post by elanore on Jan 26, 2006 20:23:30 GMT 2
akýncýým boþver caným bak meltem de mentollü ondan iç hehehehehe
|
|
Annatar
Daha sýk yazmalisin
|
Post by Annatar on Feb 17, 2006 10:46:19 GMT 2
cok farkli sigaralar ictim su dunyada.bence en guzel sigara kent'tir.kadikoy deki isportaci dayidan az almadim oznel ve nesnel olarak parlement ten daha agir ve hostur.en berbat sigara tabiki citanes(jitan)dir.ozellikle filtresiz iceni 3 gun yatak mahkumu olur.(akin in djarumu da ortamin mina koyuyor)
|
|
|
Post by aylaksempatizan on Feb 17, 2006 12:23:45 GMT 2
djarum hoþ ama üstüste içilmiyo abi o ya ondan alcan bi paket bi hafta gidecek sen yine normal sigaraný içecen muntazam ollarak.. ben þu an kýsa bond içiyorum ucuz olduundan, içerken kýsa samsunu tercih ediyorum. en güzel sigara kutu malbuþ gibi geldi sanki bana.. en çirkini de bahar. berkincim kent sigarasýnýn taddýydým senne ama tadýný unutmuþum þerefsizim kusura bakam
|
|