|
Post by elanore on Jan 22, 2006 22:04:37 GMT 2
Heralde çoðunuzun vardýr baya bi ;D ben baþlýyým ilk önce. Ders fizik. Hoca bi problem çözüyo ama problem bütün tahtayý doldurdu. baya kazýk biþii. nese tahtanýn sonuna kadar yazdý sora "siliyorum çocuklar" dedi. Sýnýfýn aptal sarýþýnýn verdii cevap: "E hocam madem silicektiniz niye yazdýnýz??" Sonuç önce dumur, sora da bütün sýnýf koptuk...
|
|
|
Post by elanore on Jan 22, 2006 22:05:51 GMT 2
Ders tarih. Sýnýfýn en cins herifi de kravat takmamýþ. Hoca sinirle sýnýfa grdi. "oolum kravatýn nerde?!" Cevap: "Hocam ben Fransýz tasmasý takmam!" Hoca dumur, sýnýf gülmekten yerlerde
|
|
|
Post by cehennet on Jan 23, 2006 20:00:18 GMT 2
Tenefüste bahçeye inmistik arklarla.Ben herzamanki gibi birilerine küfür ediyodum.Kendimi kaptirmis halde bi arkima ebeni s....,a.kk diye baarinirken bi baktim tarihçi seda hoca bana bakioBen tabi dumur.Hoca: hazan ben hiçbisey duymadm dedi ve güldü.hepimiz derin bir ohhh çektik.adamim seda hoca yaa alemin kralii!!
|
|
|
Post by cehennet on Jan 23, 2006 20:06:43 GMT 2
mustafa saffet tarihinde yasanan yonja faciasi.komediydi yaa..allah o yonjanin belasini versinn.simcik..bizim okuldan mezun biri yonjada zeki hoca adina bi club açar ve herkes dogal olarak adama küfürler yagdirir.yorumlar yorumlar yorumlar...hepside birbirinden beter.. nasi sövüolar adama..zeki hocaya artik kim ispiklediyse yada kendimi buldu bilmiorm adam yonjaya girmis..herkesinkini okumus.herkesin ismini almis.sira okulda teker teker herkesi çaarip ifade almakta.. okul korku içinde abi napcaz die..muahah ne günlerdi ya.ben nöbetçiydm.zekinin odasinda defterleri düzeltiodum.içeri zeki hoca girdi.[dipnot bende sadece nefret ediorm senden demistim=))] bana bakio.ben hiç bakmiorm suratina.birden bi baardi bana.hazan defol git bu odadan,nefret ettiin insanin yaninda ne isin var.ben dumur olaraktan çiktm odadan. arkamdan nasi kopmuslar.sadistliktr yaa.sora yakaladi beni hazan benden nefretmi ediosn dedi.bende yoo dedm. ama yonjada ööle dio dedi.bende herkes yazmisya bende ortama uyuyiimm hocam aa servis gidioo byyyss dedm ve gittm=))))
|
|
|
Post by seele on Jan 25, 2006 22:53:07 GMT 2
manyakmidir kardesim bu adam bende derste tuvaletteki kabine saklanip tenefuste sigara icenleri yakaladini biliorum =)
|
|
|
Post by cehennet on Jan 26, 2006 1:00:45 GMT 2
muahahahaha süperr yaa esi benzeri olmayan bi insan vallahii..Kivrak zekasindan dolayi tebrik ediyorum zeki hocami..
|
|
|
Post by elanore on Jan 26, 2006 20:36:52 GMT 2
|
|
|
Post by retzulat on Jan 27, 2006 0:00:08 GMT 2
osmangazi(mustafa saffet þimdi) lise 2 de bütün sýnýf hayvan gibi uzun eþþek oynuorz,kameralar faln çekioruz oynayanlarý.iþte eþþek domalmýþ atlýolar sýra sýra özgür hayvaný koþtu bir atladý eþþekten uçtu sýrayý kýrdý herif...sora sýnýf baþkaný olarak ben atlattým mdr yardýmcýsýný lan neydi o herifin ismi...baþbuð fln dioduk hani..iþte o herif beni kýravatýmdan kavrayýp seksi bi þekilde dýþarýya çekmiþti...sora iþte öle yani...ondanda yýrtmýþtýk.hey gdi 10 fb ya
|
|
hayta
Daha sýk yazmalisin
|
Post by hayta on Feb 4, 2006 15:53:45 GMT 2
okulda gene býyolojý dersý herkez sýkýntýdan npcaný sasýrmýs selma hoca dedýmýz bayanda sozlu yapýyo kadýn kaldýrdý bený olum kac cesýt býtký vardýr dýye sordu bende 1 sn durdum hocam otcul býtký dýye baslamamla sýnýf yarýldý hoca korkunc bý ýfadeyle bený ýzlýyodu sonuc mu býyolojýden kaldým:)
|
|
|
Post by elanore on Feb 4, 2006 18:26:14 GMT 2
Tarih sýnavý.. Arka sýra tembellerinden birisi "Erzurum Kongresinin amacý nedir?" sorusuna þöyle cevap vermiþ: "Erzurum'u korumak ve güzelleþtirmek".. !?
|
|
|
Post by dyingbride on Feb 21, 2006 20:36:52 GMT 2
sene : gecen sene gün : 7 Nisan'i 8 Nisan'a baglayan gece ve akabinde 8 Nisan yer : Canakkale gezisi icin seyahat edilen otobus basroldekiler : oğrenci feyza ve seda ögretmen
kisa uyuklamalarla gezilen onca yerden sonra herkes ortalikta dolanan ruh halini almıştır. artık öyle bir yorgunluk raddesine gelinmiştir ki kimse gezdiği yerlerden de bi b.k anlamamaktadir. yine bir mola esnasinda seda adli öğretmen otobusun en arka koltuklarina dogru yaklasir. figuran kizlarimiza : "nasilsiniz bakalim?" der. kizlarimiz : "cok yorulduk hocam" cevabini verir. fakat basrol oyuncusu feyza nin verdigi cevap hepsinin arasindan siyrilir ve bize "oha!" dedirttirir! "hocam follos olduk yaaa!" evet sonradan ogrenilenlere ve aslinda tahmin edilenlere gore feyza dediginin ne anlama geldigini bilmiyormus. ogrendiginde de baya bir utanmisti zaten. ah yavrum benim. sagolsun o halimizle guldurmustu bizi.
|
|
Annatar
Daha sýk yazmalisin
|
Post by Annatar on Feb 21, 2006 22:35:47 GMT 2
her gun okula girmek(mustafa saffet) benm icin sahsi iskencedir ozellikle lise son sınıfta.lise hayatim boyunca 12 kere zeki serefsizine sac sakal munasebetim oldu.adam her gun beni yakalamak icin kapida nobet tutardi.ne gunlerdi bea.bide lise 2 de bir arkadasimiz kapi kolunu icine aldigini unutmayalim...hadi beyler zeki nin arabasini hurdaya cevirmek isteyenler cewap versin
|
|
|
Post by seele on Feb 22, 2006 0:13:03 GMT 2
okula uzun sacla girmek icin her gun turlu sebeklikler yapýodum ne planlar kuruodum be
|
|
|
Post by retzulat on Feb 24, 2006 9:55:46 GMT 2
okulda souk suyla traþ olmuþtum zeki hipnasý yüzünden
|
|
|
Post by cehennet on Mar 30, 2006 21:06:13 GMT 2
2 gün önce akinin votka dolu matarasiyla idareye yakalandim=))) fizik dersindeyiz birdne kapi açildi 6 hoca dan diye girdi kimse kipirdamasin arama var aha ben kitlendim=))) ama akincim saolsun ceza almadim=))
|
|