|
Post by angelica on Dec 16, 2005 18:24:29 GMT 2
2003 e girdiðimiz yýlbaþý ben ezgi ve sima bizim evde kendi çapýmýzda eðlenioruz ve belkide ilk deli gibi içtiðimiz sarhoþ olduðumuz yýlbaþý.. neyse ilerleyen saatlerde bizim kafa gitmiþ naptýðýmýzý bilmeyen bir halde monoply oynarkene ve gecenin ilerleyen saatlerinde kapý çalar ve içeri semih le akýn(seele) girerler.. ama artýk hepimiz kaymýþýz onlarda sarhoþ.. neyse hatýrladýðým kadarýyla o ara biþey yapmýoduk ama odada iki tane yatak var birinde ben yorganýn altýna girmiþim birindede semih oturuo ve yanýna akýnýn gelip oturmasýyla odada çat die bir ses geldi ben nerden çýktýðýný anlamaya çalýþýrken yataðýn kýrýldýðýný görmemle aðlamaya baþlamam bir oldu.. sanýrým 2 saat falan aðladým ama neye aðladýðýmý bilmirum.. ve aðladýðým þey ne biliomusunuz annemin bana o an ii gözüküp arkadaþlarým gittikten sonra bana kýzýcaðýný sanmam. ehuehueh sarhoþ kafa iþte ne senaryo kurmuþum o günü hiç unutmuyorum ve neden o kadar aðladýðýmýda hatýrlamýorum. ehuehuhe
|
|
|
Post by seele on Dec 17, 2005 11:28:25 GMT 2
bende neden o yatain kirildini bilimiorum ya okuyanda beni 100 kilo sancak benimde evden cikisim bi hayli zor olmustu
|
|
|
Post by angelica on Dec 17, 2005 22:12:55 GMT 2
ehueueh evt yani arkadaþlar sadece gelip oturdular ve yatak bi anda çöktü kesinlikle herhangi bir tepinme olayý yaþanmadý yataðýn üstünde
|
|
|
Post by commander on Dec 21, 2005 14:49:36 GMT 2
ueheuhe
|
|
|
Post by elanore on Jan 10, 2006 15:49:50 GMT 2
ayy evet hatýrlar mýsýnýz o meþhur "fönüm bozulur" sözü o güne aitti. Þimdi þöyle ki ben baya bi kaymýþým kýsmuþum falan bi ara kötü görünüyomuþum semih demiþ ki "kýzým gel bi yüzünü yýkayalým açýlýrsýn", benden gelen cevap : "olmaz! Fönüm bozulur !" Yýkatmamýþým da yüzümü hehehe
|
|
|
Post by elanore on Apr 23, 2006 16:08:44 GMT 2
ulan ne güzel gündü o be
|
|