|
Post by retzulat on Apr 23, 2006 19:14:46 GMT 2
sonra adam birden donakaldý...katatonik þizofren olmuþtu
|
|
|
Post by elanore on Apr 28, 2006 20:06:03 GMT 2
birden sirenler içinde beyaz bir ambulans belirdi. Adamý sýmsýký deli gömleðiyle baðlayýp bakýrköy e doðru yola koyuldular.
|
|
|
Post by antidepressant on Apr 28, 2006 20:56:08 GMT 2
yolda çok trafik vardi, üstelik kimse ambulansa yolvermiodu
|
|
|
Post by elanore on Apr 29, 2006 22:03:46 GMT 2
adam bu trafik sýkýþýklýðýna iyice debelenmeye baþladý ama birtürlü deli gömleðinden kutulamýyordu. kýsa süre sonra trafik açýldý ve hastaneye vardýlar. Bi grup doktor ve hastabakýcý adamý sýkýca tutup iki kat yukarýdaki bir odaya yatýrdýlar ve her tarafýndan sýkýca yataða baðladýlar..
|
|
|
Post by retzulat on Apr 30, 2006 10:06:50 GMT 2
katatoniklikten kurtulmuþtu ama deli olmadýðý halde akýl hastaneindeydi........
|
|
|
Post by antidepressant on Apr 30, 2006 12:46:12 GMT 2
odanin kapisi açildi. içeri bir doktor bir hemsire girdi. doktorun arkasindan yüzünü göremedii bir kadin girdi. Doktorun konusmasiyla adeta basindan asagi kaynar sular döküldü : "iste hanfendi, söölediiniz gibi kocanizi gözlem altina aldik."
|
|
|
Post by seele on May 1, 2006 23:11:31 GMT 2
Adamin esi yatagin basinda durmus gozlerinden akan yas damlalarýný guzel narin elleriyle siliyordu. ona acý ve sevgi dolu gozlerle bakýyor ama yataga fazla yaklasmamaya da ozen gosteriyordu bu belliki doktorlarýn ona verdigi bi talimatti. "beden niye korkuyosunki sana zarar verebilirmiyim hic, ayrica ben deli degilim" dedi kadina masum gozlerle ama ne bir cevap alabildi ne de bi yakinlasma oldu kadin tarafindan.
|
|
|
Post by elanore on May 6, 2006 18:48:04 GMT 2
bu sýrada hemþire geldi ilaç saatiniz dedi adama. elindeki tepsiyi komidinin üzerine býraktýktan sonra kadýna dönüp: "doktor bey sizinle özel olarak görüþmek istiyor" dedi. kadýn ayaða kalktý.
|
|
|
Post by antidepressant on May 6, 2006 20:49:59 GMT 2
"ne konusacan doktorla kaltak!" die bagirdi arkasindan ama çoktan gitmisti bile, üstelik arkasina bile bakmadan. yapilan ignenin etkisiyle göz kapaklari agirlasti ve uykuya daldi. artik bambaska bir rüyalar alemindeydi...
|
|
|
Post by retzulat on May 7, 2006 13:23:38 GMT 2
rüyasýnda bi adada kadýnlarla baþbaþaydý
|
|
|
Post by seele on May 8, 2006 15:30:46 GMT 2
ve kumsalda kosuyordu ama niye
|
|
|
Post by antidepressant on May 9, 2006 16:22:03 GMT 2
birden önüne iki tane browni çikti. eti browni, "dün birine rastladim, uzaktan sen sandim, tanisinca anladim, tadin baska...." diye sarkisini söölerken ülker browni, "bana laf mi sokuyon lan aklin sira, ibne!" diyerekten kavgaya tutustular, o anda etraftaki kizlar da saga sola kaçisip ortadan kayboldu. adam, "deli mi lan bunlar?" die bir süre seyretti soora denize atlayip olanca gücüyle yüzdü. uzaklasmak istiodu adadan
|
|
|
Post by greenplastic on May 11, 2006 18:43:18 GMT 2
yüzdü yüzdü ve kuyruðuna geldi. Evet bir tavþanýn kuyruðundaydý. Kuyruk dile geldi ve '' pofuduðum , rahatým , cinsel açýdan istekliyim böyle hayat arkadaþýný flash tvdeki evlendirme programýnda bile bulamazsýn'' dedi. Adam hiç düþünmeden '' bakýmlýmýsýn'' diye sordu ve ekledi ''benimle evlenirmisin kuyruk'' dedi. valla ööle dedi.Kuyruk '' o zaman düðün hazýrlýklarýna baþlayalým..'' dedi aynen ööle oldu olay valla.
|
|
|
Post by antidepressant on May 11, 2006 21:27:32 GMT 2
(tamam greenplastic inandik sana ) soora düsündü: "ulan ne evlencem tavsanin kuyruuyla" tavsan anladi tabi bunu. bi kuyruk darbesiyle adamin uyanmasi bir oldu. hemsirenin sesi kulagini deliodu sanki: "kalk be kalk! 3 kurus maas aliorum bi de elin delisinin bokunu sidigini temizliorum, raat duraydin da or.spu karin evinde bakaydi ya sana..."
|
|
|
Post by greenplastic on May 12, 2006 11:51:03 GMT 2
Sonra doktor içeri girdi ve þöyle dedi '' yataktayken fazla aksiyon yaptýramýyoruz size, anca rüya fln o yüzden sizi taburcu edicem '' .. Adam da ''saol allah razý'' olsun dedi. Giyindi sokaklarda volta atmaya baþladý adam ööle boþ boþ sora pis görünümlü, sýska, kýsa, affedersiniz þerefsiz biri ona broþür uzattý ve þööle dedi '' AHÝD'e üye olmak istermisiniz ahid.tk '' Adam korkmuþ ve gerilmiþti ahid ne demekti , broþürü uzatan kimdi? (RETZULATTI ,para veriorum ona broþür daðýtýo ööle sokaklarda ýýy pis pis) evli ve çocuklu ne zaman yayýnlanýcaktý ?(harbi lan paso reklamý dönüo ama) bi, sürü soru geçti aklýndan gerilidi , bööle tam hatýrlamýyorum burasýný, þimdi yalan sölemiþ olmiim bi internet kafeye girdi galiba sonra, öylemiydi ya hatýrlayan varsa yazabilirmi lütfen?
|
|