|
Post by elanore on Feb 3, 2006 23:18:00 GMT 2
kadýn birden arkadan belirdi. Adam zencileri görmenin þaþkýnlýðýyla kekelemeye baþladý. "Beyler gidiyorlardý." dedi kadýn. "Gelsene" Zenciler yabancý dilde birþeyler mýrýldanýp kadýna el sallayarak çýktýlar. Kadýn onu gördüðüne hiç þaþýrmamýþ gibiydi. Fakat adamýn þaþkýn bakýþlarýný görünce gülümseyerek "Bunlar ... þirketinin ... ülkesindeki temsilcileri. Ýþ konuþmaya gelmiþlerdi de.. Ben þirketin diðer ülkelerle olan irtibatýný düzenliyorum" dedi. Adam içeri girip koltuða oturdu,oldukça çekingendi. Kadýn ona dikkatlice bakarak "Neden geldin buraya?" dedi. Adam yalnýzca "senin için" dedi..
|
|
|
Post by retzulat on Feb 3, 2006 23:23:53 GMT 2
senin için demiþti ama aklý zencilerde kalmýþtý...ve kadýna hiç inanmamýþtý....düþündükleri adeta beynini kemiriyordu....
|
|
|
Post by greenplastic on Feb 11, 2006 1:46:55 GMT 2
''Ýþ görüþmesindeki zenciler neden bornozluydu?'' diye düþündü uzun süre.. sonra kadýna bunu sordu ,aldýðý cevap içine su serpmiþti, adamlarýn bornoz þirketi vardý.Peki ya bornozla sokaða çýkmalarý... galiba bu sonsuza kadar anlayamayacaðý bir sýr olarak kalacaktý...Kadýný dinlerken ''ulan þu tekelin ismine kandýk aldýk kanyaðý ama içemiyorum ben bunu yaaa'' diye düþünmekten kendini alýkoyamadý.
|
|
|
Post by aylaksempatizan on Feb 16, 2006 22:14:21 GMT 2
kanyakðýn içini yaktýðýný nasýlda hissediyordu.. tanrým bu negüzel bir duyguydu. derken arkasýndan bir el omzuna sertçe dokundu: "hey genç eðlence istermisin? rus var ukraynalý var." adam kývama gelmiþti. tamam dedi dur önce bornozlu zencilerin sýrrýný çözeyim...
|
|
|
Post by retzulat on Feb 24, 2006 10:01:08 GMT 2
sora bütün gece zencilerin sýrrýný çözdü.......artýk rahatlamýþtý
|
|
|
Post by moonlight_drive on Mar 13, 2006 14:31:57 GMT 2
zenciler bornozluydu ama bornoz firmasýnýn yeni bi ürünüydü bu bornozu tersten giyince günlük bi elbise oluodu aslýnda kadýn sucsuzdu bu yanlýs deli fantazileri olan bornoz firmasýnýn patronuydu kadýnýn sucsuz olduunu anlamýstý ertesi gün tekrar ona gitmeye karar werdi yolda giderken düsündü 'ulan bu kanyak bitmicekmi hiç' die fondipledi sonra ewe wararak kapýyý caldý
|
|
|
Post by seele on Mar 16, 2006 22:51:31 GMT 2
kadin aglayarak kapiyi acti ve acar acmaz boynuna atildi. goz yaslari adamin tenini yakti kafasini oksarken buldu kendini
|
|
|
Post by elanore on Mar 18, 2006 19:57:07 GMT 2
"herþeyi konuþmalýyýz" dedi adam. "geçmiþte iliþkimizde konuþamadýklarýmýzý.. neden ayrýldýðýmýzý ve senin ayrýldýktan sonra yaþadýklarýný.." "tamam" dedi kadýn "içeri gel". adam içeri girdi. kadýn bardaklara viski koydu. karþlýklý iki koltuða oturdular. adam konuþmaya baþlamadan önce bir yudum viski aldý ve sevgi dolu gözlerle kadýna baktý
|
|
|
Post by seele on Mar 19, 2006 1:40:21 GMT 2
"eskiden butun omrumu seninle gecirmek tek dilegimdi ama senin aksi tavirlarin ve tutumsuz davranislarin buna son verdi bildigin gibi" dedi icinden. bunu acik acik solemelimiyim diye sordu kendine, yoksa cok mu agir bi lafti bunca zamandan sonra ?
|
|
|
Post by retzulat on Mar 19, 2006 9:29:18 GMT 2
onun yerine kalk bana ekmek arasý biþeyler yap dedi...bu aðýr deðildi heralde
|
|
|
Post by cehennet on Mar 22, 2006 20:18:44 GMT 2
evde ekmek kalmamisti napicakti simdi? gecenin karanliginda bakkala dogru yürümeye basladi..
|
|
|
Post by retzulat on Mar 24, 2006 18:59:36 GMT 2
gece karanlýðýnda kadýn baþýna çýktý yola bi ekmek uðruna........baþýna ne gelebilirdi ki?çok geçmedi bakkal hasan emmiye vardý
|
|
|
Post by moonlight_drive on Mar 25, 2006 23:27:07 GMT 2
hsan emmi ewden ekmek yok bahanesiyle çýktým sakýn o buraya gelirse zencilerden bahsetme kýllandý zaten ama safýn biri dedi we 2 ekmek aldý aslýnda kadýn tam bir fahiþeydi ama içinde kalan aský tazelemek istiodu sonra ewe döndü adam mutfaktaki ekmekleri görmüs hatta ekmek arasý yapmoþ yiyodu
|
|
|
Post by seele on Mar 26, 2006 16:34:57 GMT 2
kadin adamin yuzune masum bi ifadeyle bakarak "o ekmemkler 3-4 gunluk neredeyse kuflenicek ben sana taze ekmek almaya gitmistim" dedi. adam kadinin yuzundeki o masumiyet karsisinda kalbinin hizlandigini farketti, hazirlamis oldugu ekmegi tezgahin ustune birakti ve kadindan gozlerinin icine bakarak yanina dogru sokulmaya basladi. kadin icinden kustahca bi mutlulukla adamin zekasini kucumsedi
|
|
|
Post by retzulat on Mar 26, 2006 18:32:50 GMT 2
sora hayvanlar gibi seviþtiler...mutfakta...kanepede...banyoda
|
|