|
Post by angelica on Dec 14, 2005 0:52:45 GMT 2
ahauahu ben anlatmýorum zaten her aným her dakikamda bi delilik bir saçmalýk var.. aklýma gelrse en büyüðünü anlatýrým.. meydan sizin buyrun..
|
|
|
Post by seele on Dec 16, 2005 0:16:06 GMT 2
bi kere bursa diye trabzon otobusune binip uyumusum ve boluda uyandim 3 saatlik yolu 7 saatte fln gitmistim bide ustune butun ailem tarafindan salam bi geyik konusu olmustum
|
|
|
Post by commander on Dec 16, 2005 18:26:42 GMT 2
bi kere otobüste bizim grubdan elemanla gidiyoruz ramazan oruclu deiliz ama aclýktan ölücem o gunde teyzeme gýdýodum ýftara ben dedým teyzem kotu yemek yaptýysa aç kaldýk dedim arkadaþýmda farkýnda olmadan yüksek sesle bagýrarak''Teyze bu ne ya'' dersin dedi otobuste bi an sessizlik oldu herkez arkadaþýma bakýyodu Bu yetmezmiþ gibi Onumuzde duran teyze geldi ona sölendi sanýp arkadaþa yolun soýnuna kadar fýrça attý
|
|
aitoai
Daha sýk yazmalisin
|
Post by aitoai on Jan 18, 2006 2:09:52 GMT 2
bi kereseinde okulun bahcesinde çok pis düþtüydüm ne war lan neresi ilginç bunun bende düþüom arada bi diebilirsiniz ama ben nerden denk getirdiysem bir hayan dýþkýsýnýn üzerine kapaklandým üstün baþým bu iðrenç olguya bulandý rezaleti warýn siz düþünün
|
|
|
Post by aylaksempatizan on Feb 16, 2006 22:22:34 GMT 2
ben lisedeyken (kuleli) evciydim. son sýnýftadýk. evci demek haftasonu iki gün ailenin yanýnda kalabilirsin demek. neyse biz 4 kiþi taksimdeyis, caravanda oturuyos ot var bizde onu iççes tuvalette önce ben ve bi ark girdik kabine içtik çýktýk oturduk masaya diðer ikisi gitti biz bunlarý beklios lan yarým saat sora bi tel hemen meydana gelin çabuk olun diye lan nooldu derken gittik baktýk meðersem bu salaklar yakalanmýþ barmenlere ii bi dayak yemiþler suratlar kýzarmýþ neyse dedik naapcas dediler okula gidelim yatalým lan ne iþimiz var okulda eve gidek. ama evde de aileden yicemis azarý göze alamýos saat 3 mü ne kadýköye geçtik sarý dolmuþlan sora kuleliye kadar yürüdük, saat 5.30 felandý tellerden içeri atlýcas (ulan her zaman tellerden dýþarý atlardýk bu sefer içeri neyse asker dur dedi önümüzde bize silah tutuyo, abi dedik biz öðrenciyis sakýn ateþ etme, adam acil müdahale mangasýný çaardý, biz geri kaçmaya baþladýk adam bu sefer havaya ateþ etmiþ biziim döt tutuþtu yere yattýk felan sora acil müdahale mangasý askerleri bizim üstümüze atladý, nöbetçi amirine götürdüler, pazar günü gram uyku uyumadan sorgudaydýk bütün gün, evciliðimiz iptal oldu, bi daha dýþarý çýkmamýz yasaklandý falan filan daha bi sürü þey....
|
|
|
Post by elanore on Feb 18, 2006 20:45:27 GMT 2
aylaksempatizan sennkini yýlýn rezillii seçiom ben valla ii periþanlýk hee. geçmiþ olsun çok.
|
|
|
Post by aylaksempatizan on Feb 18, 2006 22:42:21 GMT 2
( çok var bööle hikaye
|
|
|
Post by moonlight_drive on Mar 13, 2006 11:40:00 GMT 2
arklarla takýldýktan sonra arabada oturuoz ben kendimi arabalý sinemda sanarken arkadas gaza bastý bende korkudan altýma sýcacaktým bide kapýlarý üstüme kitlediler sürekli gaza basýo sonra ben kötü oldum ayaðýyla kendimi dýsarý attým..
|
|
hayta
Daha sýk yazmalisin
|
Post by hayta on Jun 14, 2006 12:46:31 GMT 2
ya valla garýp ama bende dama cýkmayý cok severým yazýn orda oturup pohca yedýmýzý sonra da sýgara ýctýgýmýzý býlýrým
|
|