selo
Daha sýk yazmalisin
|
seloo
Dec 31, 2005 15:16:06 GMT 2
Post by selo on Dec 31, 2005 15:16:06 GMT 2
ya yýne yalnýz kaldýgým bý pazar gunu ýmdadýma fatýh yetýstý saolsun bený kýrmadý we taksýmde bulustuk o gun 13 14 býra ýcmýsýz kafalar dumur tabe neyse býzfatýhle bý dunya kaflar aksam 9 cýwarlarýnda ayrýlýyoz ama kardesým yoldan yuruyecek mecalým yok neyse ewde de dayým felan war ben ew gýttým ama ne ara otobuse býndým ne ara kapýda oldum hýc býsey hatýrlamýyom neyse kapýyýda dayým optum felan ulaa adam demez mý SEN ICKIMI ICTIN ben hemen kýwýrmalar felan atlattýk neyse sonra odaya gttým dogal olarak sýzmýsýým ama gece 12 cýwarý felan kalkýyom bený yataga tasýmýslar ma beným haberým yok tabe bý bulantý gelýs sonra kendýmý wc ye zor atmsýýsým ama tabe bzýýmkýler ayakta neyse aksam oyle boyle gectý ertesý gun ben boku yedým dedým ewe gýttým ký býde ne olsun annem bý sewgý býsewgý ulaaa ben sasýrdým tabe neyse ký yýrtmýsým o ghunden berý ewe alkolýk olarak gýtmýyom.... ;D
|
|
|
seloo
Jan 1, 2006 17:31:45 GMT 2
Post by commander on Jan 1, 2006 17:31:45 GMT 2
Cok kotu bı olay benımde basıma geldi Aksam İçmişim bi dünya sabaha karsı eve geldım Annem e deıdm karnım aç o hazırladı masa başında Elimde çatal Sızmışım
|
|