|
Post by retzulat on May 7, 2006 13:36:32 GMT 2
burada diðer üyelere olan hislerimizi yazalýmda muhabbet dönsün biraz......
|
|
|
Post by retzulat on May 14, 2006 12:33:05 GMT 2
greenplastic arkadaþýmýz þekil itibariyle asimetriktir,o yüzden kýsaca asimo olarak da hitap ederim kendisine...
|
|
|
Post by seele on May 16, 2006 22:46:41 GMT 2
greenplastic in ayrica kosma tarzi su dunyada gorebileceginiz nadide insan hareketlerinden biridir
|
|
zuzu
Daha sýk yazmalisin
|
Post by zuzu on May 17, 2006 0:01:51 GMT 2
BiRi GREENPLASTiC Mi DEDi? ,offf ne diebilirim ki o 1 numara , o her zaman en iyisi. bööle bi adam ollaaaammmaaazzzz o kadar basit .Açik havada içisi, zekasi , yakisikliligi , esprileri , müzisyen yönü , anlatilmaz yasanir bu adam yani . Retzulati da bi kaç defa gördüm galiba kendi yamuklugunu GREENPLASTiC'E yüklemeye çalisio anlamadim gitti ya hatta siteye de zarar verio admin onu siteden atsa olmaz mi?
|
|
|
Post by antidepressant on May 17, 2006 11:16:53 GMT 2
zuzu saka mi yapmak istemis yoksa ciddi mi anlayamadim ama, eger ciddiyse kendisine tavsiyem: retzulat'i tanimasi ve sevmesi için önce daha fazla görmüs olmasi lazim. kendisinden nefret eden biriyle karsilasmasdim da henüz...
|
|
|
Post by antidepressant on May 17, 2006 11:17:45 GMT 2
greenplastic'le henüz bi kere tesadüf ettigimden asimetrikligi ve kosusu hakknda bisi söööliemicem ama zeki biri olduu konusunda hemfikirim ( bu kadar da resmi olma be )
|
|
|
Post by antidepressant on May 17, 2006 11:23:14 GMT 2
seele'i de bi kere gördüm. sesi ince oldugu için, birakin küfür etmeyi, trafikte öndeki arabanin söförüne "dayi hadi dayiiii" die laf atmasi bile oturmuyo
|
|
|
Post by antidepressant on May 17, 2006 11:40:26 GMT 2
retzulat'in anlam veremedim tek özelligi: inanilmaz bir yanlis anlama yetenegi var, yaptiim en ufak bi sakadan escinsel olduum hatta kendisine asik olduum sonucunu çikarabilio ;D
|
|
zuzu
Daha sýk yazmalisin
|
Post by zuzu on May 17, 2006 15:06:29 GMT 2
1.si çok ciddiyim greenplastic hakkýnda 2. Retzulatý da biraz tanýmak onu sevmememe yetti tamam belki siteden çýkarýlmasý gerekli diil olabilir ama o da dikkat etsin yazdýklarýna ayrýca antidepresssant greenplastiðin zeki olduðunu anladýðýna göre sen de çok zeki birisin demektir.Ama sen retzulata ya da seeleye bakma o yamuk fln diil zekiiliðinin yanýnda çeviktir, yakýþýklýdýr. Benim idolümdür...
|
|
zuzu
Daha sýk yazmalisin
|
Post by zuzu on May 17, 2006 15:10:12 GMT 2
Antidepressant bak retzulat sana ''gay'' diye ithamlarda bulunuyomuþ hatta senin ona aþýk olduðunu bile söylüyormuþ. Artýk gözünü açmanýn zamaný diil mi. RETZULAT GAY ve sana aþýkkk iþtte bu kadar basit böle bi adam çünkü bu...
|
|
zuzu
Daha sýk yazmalisin
|
Post by zuzu on May 17, 2006 15:11:14 GMT 2
Keþke hepimiz greenplastic kadar harika bi insan olabilsek ama asla olamýycaz galibaa bu gidiþleeee.....
|
|
|
Post by antidepressant on May 17, 2006 15:25:00 GMT 2
bak zuzu, enver'le ne yasadin bilmiorm ama hala onu yanlis tanidiin kanisindaym. bi de sunu bilmeni isterm; arkadaslarinla konusurken neyin geyik, neyin sohbet, neyin saka, neyin gerçek olduunu ayirt edemezsen daha çok kisiyi yanlis tanirsin. fatih de akin da enver de ii insanlar bana göre. enver'le ne kadar yakin arkadas olduumu bilmeden bu deerlendirmeyi yapman da saçma geldi biraz. seni tanimiorm sen de belki ii birisindir ama çabuk sinirlenen bi yapin var galba ya da ön yargilisin insanlara karsi bilemiorum. neyse bu konuyu daha da uzatmak yersiz. forumda yer isgal etmenin anlami yok. bunu ciddi bi konu olarak gördüüm için isim kullandim bundan soora yine nick kullanmaya devam edicem
|
|
|
Post by antidepressant on May 17, 2006 15:47:49 GMT 2
oha! retzulat bunlari benm yazdiima inanmicak (bu da sakaydi zuzu )
|
|
|
Post by retzulat on May 18, 2006 19:20:34 GMT 2
lan fatih yeniden mi üye oldun lan?yada para mý veriosun millete bana bok atsýn die=)zuzuyu seviorm oda canýmdýr cierimdir...öpüorm gözlerinden.....
|
|
|
Post by antidepressant on May 18, 2006 19:36:29 GMT 2
"da" ayri yazilir
|
|