|
Post by greenplastic on Dec 20, 2005 23:11:55 GMT 2
Arkadaslar... AKP hukumetinin mide bulandirici bir planý var haberleri takip ediyorsaniz duymussunuzdur.Memlekete içki yasagi getirmeyi planliyorlar.Bunun ötesinde Bolu belediye baskanýnýn ise açýk havada içenlere ayri bir gicigi bulunuyor. Açik havada içenleri sehir disina istifleyip , oranin disinda açik havada içmeyi yasaklamayi planliyor. Dernegin her ne kadar politik bir amaci olmasa da , bu bize yapilan direkt saldiriya karsi, bu insanlik disi uygulamaya karsi duyarli olmamiz gerekiyor. Lutfen dusuncelerimizi bu baslik altýnda sunalim ve bu konu hakkinda tartisalim.
|
|
|
Post by morticia on Dec 23, 2005 22:09:01 GMT 2
Abi bugün dergide okudum yasak oldu o yasak:D O zaman kutliyalým Þerefinize...
|
|
redmoon
Daha sýk yazmalisin
|
Post by redmoon on Dec 29, 2005 19:05:44 GMT 2
bence toplanýp boluya gidelim...belediye binasýnýn önünde çatýr .atýr içelim...geðikti tabi...tak yapmamýz gereken oylarýmýzý doðru insanlara vermek
|
|
selo
Daha sýk yazmalisin
|
Post by selo on Dec 31, 2005 15:50:17 GMT 2
ya kardsým haklýsýn ya wallasýmdý dusuunuyomda olmaz ký boyle ne o oyle acýk hawada ýcký cýlemez yok arabada SIGARA ýcýlemez yaolmaz ký nerde DEMOKRATIK BI ULKE NEREDE BIZIM ULKE olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..............
|
|
|
Post by elanore on Jan 7, 2006 21:25:56 GMT 2
olum ben bi röportajýný okudum akp li bi herifin yasaklama nedeni neymiþ bilio musunuz? okuyunca kýçýmla güldüm! insanlar içki kokusundan raatsýz olmasýn die! Asýl bu herifler kafadan raatsýz ama hadi hayýrlýsý!
|
|
|
Post by aylaksempatizan on Feb 16, 2006 23:46:59 GMT 2
anarþi olmadan bizim kýçýmýz rahat etmicek, temmuzda zýplama günü var herkes bi anda zýplýyo ben size tam tarih ve saati bildirecem çünkü bana çinden haber gelecek zýplayýp dünyanýn yörüngesini deiþtireces, amerikada deprem yapacas, anarþiyi getireces puhuahau
|
|
Annatar
Daha sýk yazmalisin
|
Post by Annatar on Feb 25, 2006 19:34:34 GMT 2
AKP(Aptallar ve Kokusmuslar Partisi) nin aldigi kararlar hayra alemet degil.seriat olsa icenleri keserler serefsizim bu deyyuslar.icenlere ayrı icmeyenlere ayri yerler verilebilir bu insan hakki olabilir.sinema daki filmlerede içki ve sigara yasagi konmasına gotumle gulmek isterdim(ama oturuyorum maalesef )sanata ve sanatciya yapilan haksizlik hepimize yapilmistir.bu konu tartisilmasi gerekilen bir konudur...
|
|
|
Post by greenplastic on Nov 15, 2006 11:27:27 GMT 2
|
|