Post by depkidadocna on Feb 18, 2022 5:43:55 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Criminal Case ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Criminal Case IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód zvýšení mincí ▞▞▞
▞▞▞ Criminal Case 2022 version ▞▞▞
Nelíbí se mi, jak musíte hrát jednu hru alespoň 3krát, abyste získali jednu hvězdu, a jak musíte tuto jednu hvězdu použít na další vyšetřování, které zabere méně než 10 sekund. Taky nesnáším, jak jedna hra stojí 20 energie a utíká příliš rychle. Hru nikdy nemůžete hrát v jejím průběhu a budete muset utratit spoustu peněz, abyste získali extra energii.
Blbost ne na kriminál ale na kritiku
Closure of the Swedish Criminal Case related to Scamming
Je to fakt super hra,ale čekat 3dny na novou vraždu je hrozný.Ale jinak super hra
Kolik reklam potřebujete zobrazit po každém spatření zločinu opravdu není dobrá hra, pokud máte rádi reklamy, tuto hru si zamilujete můj čas je velmi cenný, pokud to opravíte, možná hru přeinstaluji
Jsem fanouškem kriminálních a právních seriálů. Dnes jsem si to stáhl a docela mě to bavilo, ale vidím, o čem lidé mluví. Nerad si stěžuji na reklamy, protože si uvědomuji, že zpočátku je hra zdarma, ale energie jde rychle a nakonec nemůžete sledovat videa. Pokud se rozhodnete přihlásit se a koupit věci, abyste získali energii, ceny jsou směšné. Nevidím, že bych hrál tak dlouho.
Reklam je příliš mnoho a také musím za všechny nové případy získat hvězdičku
Ve skutečnosti byla hra úžasná, ale proč ji hodnotím 1 z toho důvodu, že se mi hra nelíbila, musíte počkat minuty, aby vás naplnila energií, a pak energie způsobí 20 haiztů a procento na hvězdu je tak malé. hrát a čekat .několik minut pokračovat ve hře . Potang inang laro na .bobo
Criminal Case Пригодницькі ymdr
skvělá hra. Nikdy to nefungovalo správně. Hrál jsem to na tabletu a ten tablet už nefunguje. Koupil jsem si další tablet a od té doby, co jsem si stáhl těch 5 her, nefunguje správně. Myslím, že mi dlužíte tablet.
Tento systém synchronizace her se mi nelíbí. můj facebook se deaktivoval, takže jsem ztratil veškerý svůj pokrok, kterého jsem dosáhl na 2 měsíce, a teď ho musím hrát znovu od začátku, i když byl můj google play také připojen. proč si také nemohou uložit postup v Google Play😒. Mohl jsem pokračovat ve hře odpojením Facebooku a propojením pouze Google Play jako jiné hry. Pokud je můj telefon vyměněn nebo jej musím znovu nainstalovat, musím udělat vše od začátku. proveďte prosím také synchronizaci s Google Play.
Tato hra je legitimní🙌🙌🙌. Hrál jsem nepřetržitě. Ale reklam je příliš mnoho
Reklamy jsou ugghhh .. no mohli byste mi pomoct najít obchod s avatary a obchod se zvířaty plz
Perfektní hra. Bohužel bez mikro plateb se načekáte a kazí to dojem ze hry.
Je to jedna z mých oblíbených her po celá léta pokaždé, když změním zařízení, první stažená hra by byla kriminálním případem Tuto hru prostě miluji a příběh je skvělý. Také rád řeším případy, abych mohl být povýšen.
Hledejte obrázky na téma Criminal Case. ✓ Zdarma pro komerční použití ✓ Netřeba uvádět zdroj ✓ Bez autorských práv.
SUPER APKA! Fakt super aplikace a doporučuji:INSTALOVAT!
Debilárna
ne ne
Ocean Is Home : Island Life Simulator Abenteuer engl
Skvělá hra. Má spoustu reklam – ano, ale je zdarma, takže je pochopitelné, že vývojáři chtějí peníze nějak získat. Pokud to opravdu vadí, stačí si pořídit blokovač reklam.
Totální blbost nestahovat
Aby jste si dobře zahráli, musíte jen platit.
Stock vektor „Criminal Case Trial Procedure Vector Illustration“ (bez ...
Dobrá hra
Tato hra je zajímavá, moc se mi líbila...ale problémů je tolik, jako když energie potřebuje spoustu času na opětovné načtení...a druhá věc je, že tato hra zabrala tolik času, aby se rozlila, například 5 až 6 hodin. čas to trvalo 15 až 16 hodin...a pokud existuje něco, co by vrátilo energii, jsou reklamy...ale někdy reklamy nefungují...pokud můžete dát 200 energií, budeme všichni hráči šťastní 😊 tak to vyřešte problémy, pokud můžete za 7 dní....
Hrál jsem to předtím, teprve nedávno jsem to dostal znovu, přivádělo mě to k šílenství z reklam, je tam více reklam než hra
Dostala jsem se ke třetímu případu a můžu rovnou odinstalovat - nemám Facebook a nehodlám si ho kvůli hře zřizovat. Škoda, zatím skvělá hra
Až do poslední aktualizace to byla zábavná hra. Nyní mezi každou scénou/hrou je reklama. Ale počkejte, je toho víc! Za pouhých 7,99 $ můžete tyto reklamy odstranit! Jo, ne, díky.
Mohla bych mít lepší kvalitu určitě bych ji lépe propracovala.To stále klikání než vypovídají a tak mě nudi.Bylo by lepší kdyby to bylo uděláno něco jako tma a světlo skvělá hra.Pokud by se zlepšila tato hra určitě bych si zahrála
Nejlepší apka na celim světě!!!!!!!!!! Stahovat😏
Už dvakrát hra zamrzla a stálo to 40 energie, kterou jsem mohl použít k dokončení etapy. Moc mě to nezaujalo.
App Store Seznam Her - Criminal Case
Super hra ale je škoda že tam není víc energie.
Hra se mi opravdu líbí, ale udělal jsem tu chybu, že jsem se přihlásil na Facebook, abych si uložil svůj postup, takže teď, když nejsem přihlášený na Facebook, je veškerý pokrok ztracen. Líbilo se mi, že jsem při hraní hry nemusel komunikovat s ostatními nebo že jsem mohl hrát, aniž bych byl online. Protože jsem se přihlásil na Facebook a nyní nemohu hrát bez přihlášení, pokud nezačnu znovu, nejsem si jistý, jak dlouho ještě budu hrát tuto hru.
Criminal Case Περιπέτεια hab
Criminal Case சாகசம் ehrg
Dobrá hra, ale hrozná podpora. Měl stejný problém s CC Paris a CC Save the World, takže se podívejte na (poměrně žalostné) často kladené otázky, kde najdete pomoc. Odpověď tam nebyla, tak jsem použil možnost Kontaktujte nás. Odpověď od nich byla: „Odpovědi na většinu svých otázek najdete na naší stránce FAQ... Upozorňujeme, že toto je automatická zpráva a jediná zpráva, kterou ohledně tohoto dotazu obdržíte...“ Takže v podstatě nejsou nemají zájem poskytovat podporu jejich hrám
Criminal Case Dobrodružné smos
mysl náročná hra a zábava