|
Post by morticia on Dec 18, 2005 23:57:23 GMT 2
TGRT de eskiden çooooooookkkkk eskiden ben ilk okula gidiyordum eve gelirdim ilk okuldan ve akþamüstleri annem çay koyardý ve göt kafalýlar diye bir dizi vardý o baþlardý çokk güzeldi ve komikti.Böle birbirlerine kýzýnca osurulardý popolarý kafalarýndaydý Bir de eskkkiii TGRT de Adims Ailesi gerçekten çok güzeldi gece verirlerdi.Keþke gene oynasalar.Bir de alf vardý hey hey....
|
|
|
Post by retzulat on Jan 10, 2006 22:34:18 GMT 2
ikinci bahar (þener þen türkan þoray) keþke bitmeseydi
|
|
aitoai
Daha sýk yazmalisin
|
Post by aitoai on Jan 17, 2006 23:17:57 GMT 2
yaa küçük ibonun bi dizisi wardý adýný hatýrlýamýom ama çok güzeldi keske dvm etseydi bak duygulandým hatýrnýyýnca :''''''(
|
|
|
Post by elanore on Jan 18, 2006 11:09:43 GMT 2
ben de ikinci bahar ve bi de küçükkene georgia die bi çisgifilm vardý bi de o,bi de susam sokaaný çok sverdm onlar da devam etsin.. hadin toplanýp rtük e dilekçe verelim sevdiimiz programlar devam etsin die.. daa aklýma gelen olursa söölicem:D
|
|
|
Post by cehennet on Jan 18, 2006 17:25:43 GMT 2
yaww seker kiz candy ve küçük golcü die iki tane süper çizgifilm vardi.Ben küçük golcüdeki tusubasa'ya asiktim hatta =))))) ve sekerkiz candy deki teri ye asiktim=))) çok güzellerdi yaa gene baslasinnn...
|
|
|
Post by elanore on Jan 19, 2006 22:51:04 GMT 2
canýmýn içi cehennet, sende süper bi aþýk olma potansiyeli var sanýrsam.. aþk acý çekmektir bu kadar çok olmamaya çalýþ :'D
|
|
|
Post by morticia on Feb 3, 2006 23:01:10 GMT 2
Yav çita diye bir kýz vardý çigi film bazen o olurdum,sihila olurdum,zeyna olurdum hatta zeyna eteðim ve kýlýcým bile vardýr:),(x-man)strom olmuþluðum da vardýr,beverlyhills vardý böle zenginlerin yaþadýðý bir çizgi film.Hatta bu sebeple bebeklerimin hepsinin kafasý kolu kopardý bu yüzden böle jimlastikçi barbiler fln aldýlar onlarýda kýrmayý baþarýnca actionmenlerle oynamaya baþladým al sonra bu kýzniye sorunlu.Ulan tom ve jery bile sürekli kavga ederken bir tane sorunsuz çocuk yetiþsin:)
|
|
|
Post by retzulat on Feb 3, 2006 23:03:20 GMT 2
married with children
|
|
|
Post by morticia on Feb 3, 2006 23:03:51 GMT 2
Muppet Showw keþke devam etse ordaki bayan piggiye benzediðimi farkettim geçen gün aynanýn karþýsýnda.Ve çok eðlendim ne deðþik bir karakterim lan ben:) Kaç kiþi kendini bir domuza benzetip eylenebilir ki?
|
|
|
Post by elanore on Feb 3, 2006 23:22:58 GMT 2
susam sokaa devam etseydi yaw keþke..
|
|
|
Post by antidepressant on Apr 8, 2006 20:04:15 GMT 2
susam sokagi çok güseldi. bi d star'da ask ve gurur die bi dizi vardi ama uzun sürmedi kaldirdilar. aydan sener'in dizilerine d hastaydm!
|
|
|
Post by antidepressant on Apr 29, 2006 18:49:25 GMT 2
alf vardi bi de ama annem izin vermedii için kizkardesimle gizli gizli seyrederdik bi tek kedileri yemesine sinir oluyodum.
|
|
|
Post by elanore on Jan 4, 2007 20:56:53 GMT 2
yaw muppet show devam etse harbiden
|
|
|
Post by elanore on Jan 4, 2007 21:03:08 GMT 2
bi de fikret kuþkan ýn oynadýðý bi dizi vardý ama adýný hatýrlayamýyorum bitürlü yaw. var mý acaba hatýrlayan?
|
|