|
Post by elanore on Feb 4, 2006 12:41:46 GMT 2
Hadi bakalým.. En sevdiiniz filmlerden en unutulmaz replikler.. Forrest Gump:" Neden ölüyorsun anne?" "Annem sadece aptallýk yapanlar aptaldýr,der.."
|
|
|
Post by retzulat on Feb 5, 2006 20:53:01 GMT 2
vanity is definitely my favourite sin.........devil's advocate kibir kesinlikle en sevdiðim günahtýr diyor al pacino(þeytan)
|
|
|
Post by aylaksempatizan on Feb 16, 2006 22:08:11 GMT 2
selvi boylum alyazmalým "elini tuttum sýcacýktý,yüreði elimdeymiþ gibi."
|
|
|
Post by elanore on Feb 17, 2006 22:07:56 GMT 2
gönül yarasý"ndan: "Tuhaf bir þey.. Acý çekmeye gönüllü olmak.."
|
|
|
Post by retzulat on Feb 18, 2006 21:34:24 GMT 2
hakem golümüzü yedi anane...........bi zamanlarýn sana reklamý...hatýrlayan hatýrlar
|
|
|
Post by seele on Feb 23, 2006 23:18:58 GMT 2
Artizlik yapma lan , anani da al git burdan ;D
|
|
|
Post by dyingbride on Mar 2, 2006 21:39:19 GMT 2
hakem golümüzü yedi anane...........bi zamanlarýn sana reklamý...hatýrlayan hatýrlar evet sana reklamiydi sanirim. daha bugun gecti bu cumle aramizda "hakem golumuzu yedi evin ana" olarak . pazartesi gunu felsefe dersinde hakan hoca "demokritos ve atomcu madde anlayisi" konusunu anlatirken eskiya filminden bir repliği soyledi bize ve etkilendim cidden : "korkma. once topraga gideceksin. sonra toprak olacaksin. sonra bir gul olacaksin. o gule bir ari konacak. o ari ben olacagim."
|
|
|
Post by retzulat on Mar 4, 2006 23:05:04 GMT 2
dondurmayý beenmedin bizde bunu getirdik....cem yýlmaz herþey çok güzel olucak filminde arkasýnda porsche dururken abisine sölüyor
|
|
|
Post by cehennet on Mar 22, 2006 20:30:02 GMT 2
''çevremiz çapimizdan büyüktür'' nihahaha kurtlar vadisi
|
|
|
Post by cehennet on Mar 22, 2006 20:30:40 GMT 2
ayrica kopuyorum bu admain çap kelimesini kullanmasina çapsiz çapsiz konusma abidin!!
|
|
|
Post by retzulat on Mar 25, 2006 22:10:53 GMT 2
frost'a söyle blade av sezonunu açtý......
|
|
|
Post by seele on Mar 26, 2006 16:20:34 GMT 2
atil Kurt haw haw.. (Tarkan)
|
|
|
Post by cehennet on Mar 26, 2006 18:18:14 GMT 2
sezercik::: bakin babam varmiymis azgin çocuklar::: varmisssssss sezercik::: simdi isterseniz artik oyununuza almayin beni ama birdahada sakin piç demeyin.allah korusun siiznde birgün babaniz ölse piç deseler iyimi olur azgin çocuklar::: baslari öne egilir
|
|
|
Post by elanore on Apr 1, 2006 9:53:47 GMT 2
haha sezercik i okuyunca aklýma geldi. bi filminde þeker satýyo sezer. bi çocuk alýyo ve hayvan gibi yemeye baþlýyo. sezercik : (en masum sesiyle ) tatlý mý? çocuk: hmhphmhmmm baldan tatlý! sezer: bigün bende yicem ahah kopuyorum bu cümleye. bi ark. ortamýnda geçti. kýz arklardan biri kendine yeni bi sevgili bulmuþ. diðer kýz ark sordu: "tatlý mý?" beklenen cevap: "hmmmh baldan tatlý. " sevgilisi olmayan kýz suratýný astý" bigün bende yicem.." tabi sora o da buldu ben sormadým artýk tatlý mý diil mi
|
|
|
Post by elanore on Apr 1, 2006 9:55:25 GMT 2
dondurmayý beenmedin bizde bunu getirdik....cem yýlmaz herþey çok güzel olucak filminde arkasýnda porsche dururken abisine sölüyor bu arada o süper bi sahneydi. ben de hasta olmuþtum o repliðe
|
|