|
Post by seele on Dec 26, 2005 15:18:55 GMT 2
Karisi odada yaninda dikilip adamin telefona delicene bagirislarini dinlerken karsidan gelen cevap adami sonu olmayan bi cikmaza sokmustu, suratina kapanan bi telefon..
|
|
|
Post by cehennet on Dec 26, 2005 20:24:40 GMT 2
Evet bu oydu.. sesi hiç yabanci gelmemisti zaten..ani tepki vermisti çünkü telefondakinin o olduguna inanmak istemiyordu.Sanki öylesine aramis ve tek amaci adami rahatsiz etmek olan biriydi.. Ama er geç gerçegi kendine açiklamak zorundaydi..Bu oydu...
|
|
|
Post by morticia on Jan 6, 2006 21:52:07 GMT 2
Bir gün adam çekmeceyi açtýðýnda bir deste mektupla karþýlaþýr bu mektuplarý birer birer açarak okumaya baþar.Ne yazýyodur dersiniz mektuplarda?
|
|
|
Post by cehennet on Jan 9, 2006 21:32:22 GMT 2
hayatin güzel ve huzurlu devam ediyor dimi?çocugun ve kizinla çok mutlusun biliyorum.Ya ben..beni hiç düsündün mü? bir an olsun aklindan geçtim mi?hayatimda biraktigin o izle yasamak.. ahh!! hatirlamak bile beynime binlerce agri saplanmasina neden oluyor.
|
|
|
Post by elanore on Jan 10, 2006 15:36:58 GMT 2
adam "o iz" derken neyi kastettiðini merak ederek mektubu daha hýzla okumaya koyuldu ve mektubun sonlarýna doðru bir cümle gözüne çarptý:"Beni düþüncesizce terkedip gittiðin zaman senden hamileydim!Ve sen hem çocuðumuzu hem beni býrakýp gittin.." Adam birden içinin cýz ettiðini duyumsadý. Baþý dönmeye gözleri kararmaya baþladý ve hayatýnda hiçbirþeyden bu kadar piþmanlýk duymadýðýný hissetti..
|
|
|
Post by cehennet on Jan 11, 2006 15:45:13 GMT 2
Ama bu olamazdi.Onu çok sevmisti ve böyle birseyi ona yapmasine imkan yoktu.Hayatinin ilk askini böyle yüzüstü birakacak kadar cani miydi yoksa?Nasil böyle düsüncesiz olabilmisti.O kadin ona hayatini adamisti,ona kalbini vermisti...Büyük bir ask ile birbirlerini seviyorladi;ama hayat onlari ayirmisti.Ayrilirken sanki ilk günkü gibi sarilmislardi.Ama kadin hiç bahsetmemisti hamile oldugundan.Bahsetse ne degisecekti?Ayrilmayacaklar miydi?
|
|
|
Post by elanore on Jan 11, 2006 20:57:25 GMT 2
mektubun sonunda çocuða dair bir cümle aradý ama bulamadý baþka hiçbir þekilde bahsetmemiþti! ve bir merak içini kemirmeye baþladý. Acaba kendi çocuðu yaþýyor muydu hala? yoksa sevgilisi onu yüzüstü býrakýp gittiði için bebeði aldýr mýþmýydý? öyle ya, kýz ona tek baþýna bakamazdý ki.. Ona telefon edip sormak geçti içinden. Oysa telefon numarasýný bile bilmiyordu. Bunu bilseydim ayrýlýr mýydým acaba diye düþünmeye baþladý..
|
|
aitoai
Daha sýk yazmalisin
|
Post by aitoai on Jan 17, 2006 22:59:00 GMT 2
ayrýlmasdým lan heralde die düsündü. bi halt etmisim madem bundan haberim olsaydý býrakýp gitmezdim oylece kýzý ii de nerden biliim ben zaten çok sarhostum hiçbiþe hatýrnamýyorm ki
|
|
|
Post by cehennet on Jan 18, 2006 17:34:35 GMT 2
Ama bu bahane olmamali.Ben onu çok sevmistim ve sarhostum deyip kestirip atamam..
|
|
|
Post by retzulat on Jan 19, 2006 23:39:24 GMT 2
kendi içinde çeliþedursun o sýrada kapý çaldý...gelen kapýcý sadýktý.bi isteðiniz varmý efem acaba die sordu....2 ekmek bi süt diye kükredi adeta.....o lafýný bitirdiðinde sadýk efendi çoktan gözden kaybolmuþtu
|
|
|
Post by cehennet on Jan 23, 2006 19:55:26 GMT 2
Kapiyi kapatip salona dogru ilerledi.En sevdigi koltuguna oturdu ve kisa zamanda olan bu seyleri düsündü.Hayati birden altüst olmustu.Bunlari dusunurken birden bir simsek çakti kafasinda.Sadik efendide birsey vardi.Sira disi birsey...Acaba ne olabilirdi?Gözler...gözlerinde herzamanki bakis yoktu.Kesinlikle emindi o gözler sadik efendiye ait olamazdi.O bakisi taniyordu.Çok uzaklardan biyerden taniyordu..
|
|
|
Post by retzulat on Jan 23, 2006 23:58:58 GMT 2
lan ne alaka dedi kendi kendine bariz sadýktý o....dýþarýya çýkmak üzere hazýrlanmaya baþladý....kýyafetlerini giydi ve sefer tasýný alýp sokða çýktý
|
|
|
Post by cehennet on Jan 25, 2006 16:12:51 GMT 2
Yoruldugunu hissettigi zaman bir banka oturdu.Sefer tasinin kapagini açti,karni acikmisti..Birde bakti aman tanrim oda ne?? Bir kafa ona bakiyordu.Hemen yere atti sefer tasini.
|
|
|
Post by seele on Jan 25, 2006 22:33:14 GMT 2
Egilip tasi aldi yerden ve farketti ki o kafa sadece bos tasýn dibindeki yansimaydi. olan olaylar belliki onu cok sarsmisti ve rahatlamaya ihtiyaci vardi, hemen karsinida duran kocaman UYKUSUZ TEKEL yazisi gozune carpti. yerinden kalkti ve yavas yavas yurumeye basladý bi sigara yaktiktan sonra.
|
|
|
Post by cehennet on Jan 26, 2006 1:07:14 GMT 2
Uykusuz Tekel.. Garip bir isimdi bir dükkan için..Ama ilgisini çekmisti.Hemen içeri girdi ve bir kanyak istedi.Hem üsümesinede iyi gelirdi..
|
|