|
Post by elanore on Jan 26, 2006 20:15:01 GMT 2
Kanyaðý aldýktan sora bir sigara daha yaktý ve yine yürümeye baþladý. Biraz yürüdükten sora bir cafenin önünde durduðunu farketti. Garip olan bir zamanlar o eski sevgilisiyle hep beraber geldikleri cafe oluþuydu. Birden içeri grme isteði duydu. O anda aklýna saatine bakmak geldi. Yürümeye dalmýþ ve iþe geç kalmýþtý. Sekreterini arayýp bugün iþe gelmiceni bildirdi. Ve cafeye girdi..
|
|
|
Post by retzulat on Jan 27, 2006 23:20:41 GMT 2
lan sekreterim bile var hala yürüyerek iþe gidiorm ne pinti herifim ben die düþündü..etrafýna baktý boþ bi masaya oturdu
|
|
|
Post by elanore on Jan 28, 2006 17:40:57 GMT 2
içerisi biraz karanlýktý ve çay kokuyordu. çok hafif bir müzik dalga dalga yükseliyordu. içerisi pek dolu deðil gibiydi. sadece dip tarafta birkaç karanlýk siluet göze çarpýyordu.
|
|
|
Post by retzulat on Jan 28, 2006 21:31:03 GMT 2
beðenmedi çýktý gitti kaçarcsýna
|
|
|
Post by elanore on Jan 29, 2006 0:58:36 GMT 2
ve sonra birden birþey hatýrlamýþ gibi geri döndü. Kasadaki adam dikkatle ona bakmaya baþldý. Sonra birden gülümseyerek "Sen ha?" dedi. "Gelr mydn buralara?" Özlemle kucaklaþtýlar. Ýki eski dostlardý. Adam; "... ile ayrýldýktan sonra hiç görmedm bir daha buralarda seni" dedi. "nerelerdeydin?" "Sorma" dedi öteki. "Herþey çok deðiþti.Evlendim" "Evlendin ha?" dedi adam þaþkýnlýkla "Vay be!"
|
|
|
Post by retzulat on Jan 29, 2006 15:46:51 GMT 2
eeeeeh dedi seninle mi uraþcam sora çýktý gitti kaçarcsýna:)
|
|
|
Post by elanore on Jan 29, 2006 18:05:42 GMT 2
retzulat zýçtýn be gülüm hikaynein içine yaaaaa! oynamýom naparsan yap!
|
|
|
Post by elanore on Jan 29, 2006 18:06:04 GMT 2
vazgeçtim sora tekrar girdi cafeye puhaahahahah:D
|
|
|
Post by retzulat on Jan 30, 2006 13:27:50 GMT 2
eeeeeeeeeh dedidelimiyim neyim girip çýkýorm sürekli diye söylendi ve oturdu bi masaya çay söyledi
|
|
|
Post by elanore on Jan 31, 2006 16:45:22 GMT 2
|
|
|
Post by cehennet on Jan 31, 2006 17:22:57 GMT 2
çayi getiren garsona öyle bir bagirdiki etrafindaki herkes ona bakti.'bu ne biçim çay lan evinde böölemi yapiyosun sne çayi'!!. garson özürdilerm efendm dedi ve çayi tazeledi.
|
|
|
Post by seele on Feb 1, 2006 17:58:55 GMT 2
kasiyer adam karsisinda belirdi ve oturmak icin izin istedi, cevabi beklemeden oturdu.
|
|
|
Post by elanore on Feb 1, 2006 21:04:10 GMT 2
Adam kasiyere birþey soracakmýþ gibi uzun uzun baktý. Kasiyer sanki anlamýþ gibi baþýný salladý. "Nerde olduðunu biliyor musun? ONunla konuþmam lazým" dedi adam. Kasiyer "evet" anlamýnda tekrar baþýný salladý.
|
|
|
Post by cehennet on Feb 2, 2006 15:58:07 GMT 2
bugüne kadar kimseye anlatamamisti onu nasi sevdigini..ama geçmisten gelen bi arkina anlatabilirdi,rahatlayabilirdi..Adam dertlisin dedi ona bakarak..Evet ondan ayrildigimdan beri..Okadar çok özledimki,terketmem bir hataydi.Pismanligini o günden beri yasiyorum ama yapamadim,geri dönemedim birtürlü.Nasil karsilanacagimdan korktum belkide..Bildigim tek sey onu ilk günkü gibi seviyorum.. Adam arkadasina hak verdi,ask acisi kötüydü..Kadina söz vermisti yerini kimseye söylemeyecekti ama dayanamadi ve arkadasina oturdugu evin adresini verdi.
|
|
|
Post by retzulat on Feb 3, 2006 23:06:15 GMT 2
deparý attýðý gibi kadýnýn evindeydi....kapýyý çaldý.....2 zenci açtý kapýyý...anladýki artýk aþký okadar temiz deðildi
|
|